Sunday, August 15, 2010

Teacher Lembik, Anak Murid Energetic.. Adeyhhhhh

video
Sila tonton dulu haaaa

Comei tak anak murid aku?? hehehe aku ske rakam aktiviti diorg dlm kelas..Ni salah satu persembahan dr 6 kumpulan.. Bila tgk blek rs sejuk ati.. Nak kate sejuk peyot, marah lak mak diorg..huhu

Alkesahnye arini, aku sgt2 tak larat berckp sbb dehydrated akibat proses perpeluhan yang melampau waktu assembly (kena pakai blazer punya pasal..wuuu) n minum air tak cukup sahur td..wuwu Nseb bek update post menaip je..hehehe

Aku gagahkan jua dre menjalankan tanggungjawab di kelas tp aku warning siap2 rrr suh diorg dengar arahan aku btol2, aku tak mau rr ulang 10 kali mcm selalu aku kena wat..huhu Alhamdulillah bebudak ni phm lak teacher diorg da mcm ikan kering..hehe Tambahan lak ni second class aku masuk, yg 1st kelas da abes sebaldi air liuq..kui3

Kebetulan la plak arini aku plan lesson utk diorg act & kebetulan arini diorg terlebey gula kot sahur pg td, bertenaga mak aiiiii, berceretekla idea diorg time suh wat groupwork to come out with a dialogue.. Smpai tak terlayan aku.. (T_T")
Tp hasilnya amat membanggakan.. Clap!clap! sape kata anak kampung tak reti speaking london haaaa...=p Walaupun a bit grammatical errors here n there TAPI My Year 4 babies, Teacher Mamamaa 'D'..hehe so PROUD of u olllllll! muahhhhhhh

2 comments:

donmontelcarlo said...

paduuuuu!!! terbaekkk drik ladang.. hahahaha

K2r~90 said...

haha cikgu oh ciguuu