Thursday, August 19, 2010

Buffered Earning?? Bonus Raya?? Aku Keciwa...T_T

Wah, wah, sronok je tgk semua org dok update blog pasal dpt BE.. Walopon aku sbenornye tak phm pon ape jadah BE neh...hihihihihi Br je 2 minggu terlibat dgn nuff neh.. sy budak br belajar.. ^_^ Aku tgk aku maintain je 1 BE tu...--------->errrrrr, aku rs ar diorg dok ckp BE2 neh... hehehehe Sejak aku dpt ritu mggu pertama msk nuff My First $$$$ from NuffNang!! hoho ------> dok mcmtu je.. Aku pon tak phm sgt...erm, maybe aku kurang amek kesah, dpt takpe, tak dpt pon takpe... ish ish ish, mmg takda wawasan tol! hohoho Mcmana nk dpt duit raye lebih...aiyayayaya

Bonus raya tak dpt yg wat aku kuciwa juga.. huhu Dahler gaji akan dtg ni je utk dipertahankan smpai bulan depan.. Sabou jela..Baju raye pon tak beli lagi.. Segala kelengkapan raye la tak beli lagik..haish Dahler first time sambut sebagai bini orang, sepatutnya meriah tpppp.. Kalo tak zmn bujang dulu kalut gler kalo time2 neh tak beli lagik.. hurm, maybe laki aku jaoh jadik semangatnye kurang... Aku jelessss tgk org len, dok skali, abg aku yg dok serawak terpisah dgn bini pon da jupa posa sekali.. AKU?????? hurm, lonelyyy... hei, MRS lonely.....huhuhuhu

3 comments:

Paan said...

mai la sini waktu weekend

dunspeak♥ said...

wahh seronoknye dah kawen..ekeke

L.O.V.E hUnTeR said...

padik:huhuhu sbb pokai la kakak kamu ni tersadai kat loq staq..wuwuwuwu

dunspeak: seronok kalo tak PJJ(Perkahwinan Jarak Jauh)..waaaaa T_T