Friday, August 13, 2010

L.O.V.E HuNtErSSS

Why L.O.V.E HuNtErSSS? hahaha Bila suami aku tnya brla aku terperasan... Aku pon tersedar gak aku tak terang btol2 eh..gahahaha Kecik ati suami, dia ingatkan kaseh syg yg diberi tak mencukupi lg sehingga aku memburu melalui penulisan...hahaha Memula dulu mmg aku terpikir nk wat blog santai tp semenjak pemergian sahabat, aku terasa insaf dgn kebesaran ALLAH.. Kini aku menagih memburu cinta Allah.. Blog ini hanyalah utk berkongsi ilmu, hatta pengalaman sekalipun, yg buleh membawa kebaikan... Sebenarnya dunia penulisan bkn asing lg sbb sejak sek men aku suka buat novel..hehehe tp pegi manatah novel2 tersebut..


Sebenarnya ini bukan blog pertama aku.. Ni blog kedua.. Blog pertama dulu yg bermula October 2008 penuh dgn penulisan ilmiah di mana aku membantu lecturer aku buat research & in English shj dipanggil academic writing.. Dimana kami membuat post dan rakan2 blogger akan membetulkan kesalahan grammar or jus gave opinions on how 2 improve our writing.. Nk usha buleyh------- http://www.onekyh.blogspot.com
Acehhhhhh, mcm glamer je sesuka ati nk terang asal-usul blog...huhu


Nk tuju buat suami tersayang... Jika memburu cinta seorang insan, sudah lama kumiliki iaitu kamu... Kini, kuburu cinta Allah supaya hidup kita selamat dunia akhirat... InsyaAllah... LOVE U..=)
Watak aku & suami diinterpretasikan oleh sahabat baikku, MOMO dlm bentuk kartun

2 comments:

donmontelcarlo said...

tak sama pun muka saya.. huh!

L.O.V.E hUnTeR said...

hahaha.. mcm ler muka sy sama, apela..huhu