Sunday, August 22, 2010

Teacher Cantek bukan Comeyyyy

wawawa.. Arini 5 masa aku brtapa kat kelas aku.. Pas 3 masa aku, sambung relief terus 2 masa, membe sejawat amek cuti.. Alang-alang, make over kelas ler ape lg... Bebudak aku buleh tgk je aku wat, bila minta tolong suh buka pelekat double-sided tape, sepuloh org mari..huhuhu Nak boh double sided tape pon kiranya aku jd artis fofular jap kena kerumun smpai tak buleh bernafasss.. erhhhh Last2 diorg wat keje sndre, bila tanya nape tak tolong buleh plak diorg ckp "Teacher rajin, jadi kami tak payah buat," Ampesss.. Kalo nada perli paham gak aku... Ini nada pernyataan yang bersifat benar, tak tahan aku dengar..hahaha

Dalam menempek sana, tempek sini, aku pon ghajin pi layan mulut kecik diorg... Budak kelas aku ni ada sepasang, digosipkan sbb si gurl ni selalu simpan barang si boy, kongsi same2(sepupu benarnye)...Aku keje usik diorg..hehe 
Pehtu tabiat bebudak kelas aku ni, mcm kita la dulu2, yg nk tnya org lain, tp malu tnya suh kwn tolong tnyakan.. Aku pon usikla ketua kelas aku yg dok depan sepasang ni, dia tolong tnyakan bg pihak si boy. 

ketua kelas: hadapan kiri  ---sepasang: dua dr hadapan kanan

"Ha, yg kamu tnya bg pihak dia ni da jd bini no 2 dia ka?"tersipu-sipu malu dia.. 
Akupun sambung, "Jgn dok jd bodyguard dia, dia nk tnya dia tnya teacher terusla, pelik sgt da depan teacher suh kwn lak tnya. Bek kamu jd bodyguard teacher, teacher lg comelll mcm CT Nurhaliza," kih3.. 

Bebudak semua gelak, pastu adela sora sahut menyahut, tp si ketua kelas aku ni kalo segan dia ske mengeliat bdn sambil tersengih-sengih..
"Ha, KK! Teacher tak comei ka, takmou jd bodyguard teacher?"asak aku lg..
Sambil tersengih "Teacher bkn comel, comel utk bdk2, teacher cantek.." sambil ngeliat-ngeliat bdn.. Kalo sape2 dengar sora dia btol2 mcm sora bdk darjah 1.. cumil je bdn pon kecik!hehe Aku tergelak dengar jawapan dia.. Takpela, bkn senang anak murid nk puji, masih di awangan...hahahahahah


p/s: kelas da 60% siap!


3 comments:

ultra said...
This comment has been removed by the author.
ultra said...

T_T... mcm tipu jer.. hahahahaha teacher tak comel,teacher tak chantekkk.. tp teacher AMATLAHHHH MANIS kerna comel dan chantek tak akan bertahan dgn MASA.. kalo dah tua, dah kerepot, suda tak comel dan chantek lagik.. huhuhu, TETAPI kalo MANISSS ia tidak akan reput dek zaman.. hehehehe, tua2 kerepot pun still manisss lagik.. i loike!! heee

L.O.V.E hUnTeR said...

amboih, panjang nye penjelasan ye babang.. Sy tawu sy manis juge...hohoho