Friday, August 27, 2010

Begini Rupanye Dunia Blogger

Ohhhhh... Br ada satu kesedaran... Rupanya bila kita rajin blogwalking, seolah-olah mcm melihat 1 dunia yg baru kat sini..  

Ada yg relaks-relaks sudah, ada yg serius , ada yg informatif, ada yg cool steady, ada yg penuh lovey-dovey & tak kurang jugak yg bergaduh sesama blogger..huhuhu Hakikatnya, semuanya melalui manusia jd tak dpt lari, semua peel ader termasukle aku..hehehe

Aku nk kata aku baru, baru jugakla mengenal alam berblog secara sosial sbb sebelum ni dah lama secara private je.. Jd sila beri tunjuk ajar...=)

2 comments:

eqbalzack said...

pendapat peribadi abg eq la kan...apa la yg nak digaduhkan dalam dunia blogger ni...dan apa la yg nak dikejarkan dalam dunia blog ni...

kita buat keja kita sudaaa...tak gitu? hehe

L.O.V.E hUnTeR said...

betol3 abg eq.. sbb tu sy pangkah gado2 neh sbb aleh2 kita sesama muslim gak, bersaudara.. Perselisihan pendapat tu perkara biasa tp kita kena ajar diri anggap mencari ilmu br ukhwah lg kuat terjalin..=)