Saturday, August 21, 2010

Maher Zain & Lepai

I feel much better now... Emosi pun da stabil...erm.. malu plak bc entry td..hehehehe Dr ptg td sbenarnye bnyak keje nak wat, esp pertandingan menghias kelas sempena bulan kemerdekaan tu.. Disbbkan anak-anak aku yg 33 org tu br berumo 10 thn, jadi teacher kena wat semua.. Panjat-memanjat, tampal-menampal, jerit-menjerit~~oopppsss suda... =p hehe 

Patut ptg td nk mula wat tp tak sihat lak.. Pas dis entry nak mula wat.. Niat aku nk bg anak-anak murid aku seronok, tp tak sangka lak kakak2 seniorku yg semangat lebey..huhuhu Dat's d spirit!! Tp diharapnya sekadar utk memeriahkan suasana.. ------tetiba rs sejuk------- ("-__- )

Tomorrow am planning 2 introduce d Maher Zain songs 2 my sweety pies! Penerimaannya will update.. Well, mcm citer Great Teacher Onizuka, ade jer at least 1 kelas yg memeningkan cikgu2, jd aku terpikir maybe melalui nasheed modern & lirik penuh keinsafan ni menarik minat diorg yg mmg terpisah sket dr arus kemodenan esp internet2 neh.. Who knows, bebudak ni berubah ke..

Bebaru ni aku trick d year 5 class..hahaha len kali crita & nmpaknya diorg terkedu jap & ada yg nmpak insaf tp wallahualam... Kids... paksa sgt tak boleh, kena bnyakkan reverse psychology... Tak setuju?hehe Tu pandangan aku, memasing ada cara sendre..~~GTD (LoL)

2 comments:

lionteen said...

suke maher zain..
siap bl vcd die lg:)

L.O.V.E hUnTeR said...

suke gak! hehe kenal maher zain melalui blogwalking.. lagu dia best dr boyband barat..hehehe