Sunday, November 7, 2010

Suai kenal yg BEST! waaaa CMG in d house!~~


fuhh..Patutler En  Ben da pesan.. Buleh pengsan sungguh blogwalking td..huhu
Trimas kpd yg sudi jenguk~~blog korang hebat2
Td bila da penat BW, aku tarik napas jap..
Tetiba ku terpandang mangkuk tingkat yg sgt fofular itew~~
Waaaaaa! Terharu jap, En Mat Gebu sudi mencemar duli mngikuti blog gue yg tak sberapa neh~~
huhuhuu bleh aku panik jap..hahahaha
Aku ske mnjenguk Dapur Tanpa Sempadan sbb ske memasak~~
Antara blog terawal aku follow bila aku start aktif berblogging 3 bln lepas~~

Selain itu trimas juge kpd AFC 13, adik mamat, FA, Edy & kengkwn blogger yg rajin meninggalkan komen di blog ini..
Disbbkan anda semangat sy nk nulih blog ni tinggi!
Paling tak terhingga jutaan trimas kpd En Ben atas peluang ni..
ececeh, mcm ucapan anugerah skrin la plak..hahahaha
muahkzzzzzzz ^___^



Photobucket

6 comments:

zacky ~786~ said...

haha..
betol la..
berjam jam ngdap lappy nie haa...
mmg hebat .. !!

L.O.V.E hUnTeR said...

btol..btol..btol.. ni tak abes lg ni zacky, juling da mata..huhuu

Cik Gallus Gallus said...

teruskan usaha
jgn cepat putus ase ;)

L.O.V.E hUnTeR said...

cik gallus: hait! arigatou ne..:)

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

anyway, kalau ada masa, silalah ke blog saya pula..

regards,
BLADE EDGE

L.O.V.E hUnTeR said...

blade edge: wslm.. ok, pegi terjah sekarang gak! hehe