Wednesday, November 3, 2010

Kenapa aku di cni~~Why? Timkai? Doushite? T__T

huhu
Sepatutnya, skang ni aku tgh kalut packing beg--
Kalut nk gi airport--
Pukul 10.15pm--
dlm dakapan Mr Hubby----hohohoho
:p
Buleh tak AirAsia mesej aku pkol 3pg bgtawu flight aku cancel sbb airport banjir--T_T
Memula mata berat--
Tetiba terang benderang takleh tido--
Frust gak--
Tapi cepat2 istighfar teringat ade hikmahnye--
Allah Maha Berkuasa & Maha Mengetahui--

Hari ni Anugerah Cemerlang kat skool aku--
Tapi terasa kurang meriah--
Sbb ramai anak murid aku terperangkap dlm banjir takleh hadir--
Guru-guru yg datang td adela 11 orang--
Selebihnya terperangkap dlm banjir gak--
Aku wat sorang anak murid aku nanges arini--
Pasal mekap je pon--
Pehtu aku menyesal sgt---
Wat's wrong wit me la..haih

Kengkawan, marila kita berdoa utk keselamatan semua rakyat kedah, perlis & kelantan yg terlibat--
Kali ni aku betol2 terasa sbb aku tgk sendiri bnyak jln ditutup
Trak2 angkut mangsa banjir
Dan skool aku dijadikan penempatan mangsa banjir lepas majlis anugerah cemerlang td--

Sok cuti smpei ahad--
Jom qada' tido--
hehhehehe

7 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

ur hubby dtg umah td... sedey tgk muka dia...... sian dia.. kitaorang sebagai cousin yg prihatin... layan la hubby mu itu.... sabaqqq nooooooo

ultra said...

ha'ah la.. kesian hubby mu.. dia dah plan bagai tapi terpaksa kensel semua.. habes satu keja apa pun tak leh buat hari tue.. kasihan kamu n hubby mu.. wuwuwuwuwuw... :'(

L.O.V.E hUnTeR said...

kak mimie: tima kasih..huhuhuhuu Mr Hubby da dilayan utk mengubat ati yg lara.. Yg si bini kena sabou jela..huhu tiada sapa yg sudi belanja pizza kat cni...huk huk

L.O.V.E hUnTeR said...

Mr Hubby: eish, apehal la pilih nama ultra ni..huhu takpe, raya aji kita raya sesama na..huk huk

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

oit ultra ... semalam kau tak cam ultra pun.... cam nobita ada laa.. heheheehhe

L.O.V.E hUnTeR said...

kah kah kah.. nobita ye..hehehe I loike! ske ah tawu org tu rindu sy..hehehehe

ultra said...

boooooooooooooo!!!! booooooooooooooo!!!!