Thursday, December 2, 2010

Teaser: LoveHuntersss 1st Lucky Draw! (--__--")

Tgh malam yg sunyi--
Br je nk update entri, buleh plak terpandang Prudential punya iklan..huhu
Sempatla masuk survey utk dpt voucher rm30 sopping..eheheheh
Aku da setahun pikir nk amek Prudential--
Utk masa depan especially pasal health
Penting zmn skang kena ada health insurance ni--
Berbaloi-baloi---hehehe

Tgkla aku skang--
Dr nk wat 1 benda pegi merepek wat benda len--
Rasa mcm tak terurus--
Aku bnyak pegi balik aloq staq-kl
Lelama aku pun rs pening--
Kehidupan br yg diimpikan mcm jauh lg ke hadapan--
Semua urusan mcm tergantung atas angin--
Sekolah tak tawu lg dpt maner--
Cuti sekolah mcm tak bermakna ja--
Aku lebih bnyak luangkan masa dgn org len daripada Mr Hubby--
Mr Hubby pun bz sesgt--
Seminggu blek Putrajaya aritu, da lewat mlm br dpt jupe Mr Hubby--
Sempat sembang 5 minit (ok, over exaggerate..:P), pehtu tido--
Sok pg, da tido sensorg (kes terlajak tido..huhu)
Pastu jumpa blek malam jugak-- adehdehdeh
Sepanjang ari ngadap muka abg kandung & kak ipaq--Depa mai bercuti--
Sabo jela..huhuhu


Aku merepek ape bnyak sgt ni..huhu
Aku nk introduce 1st Lucky Draw je pun---aih
Bersempena dgn 1st Anniversary aku & Mr Hubby pada 12.12.2010 ni..
Atas rs syukur, jd nk belanja kengkawan blogger sket, stakat ada rezeki..:)
Detailnye, disebabkan skang awal pg jadi dlm harini insyAllah petang ka aku update..hehehe
Takut gak nk wat,  takde sape nk join lak..huhuhu
Tapi takpela, ikut nasib kalo sorang je join, dia la dpt adiah lumayan punye..hehe




Photobucket

6 comments:

zacky ~786~ said...

wohoo..~ dont wory ..!! bab x2 laki draw den no.1 .. hahaaa... wt jerr erkk.. sok klw anda dh update dgn pntas den join..
eceh (nada pnuh smangat.. ) ahahaa

ultra said...

saya jugak mahu join... ada bule ke??

ARC™ said...

kalau sempat akan join

L.O.V.E hUnTeR said...

zacky: hehe da siap update..Jgn lupa join k! =)

L.O.V.E hUnTeR said...

ultra: Awk tuan rumah, manaleh..huh

L.O.V.E hUnTeR said...

ARC: wokeh, no prob.. tp kalu bule bgla sempat..hehehehe