Friday, December 3, 2010

M for Makan, makan, makan & makan lagik..huhu

Yioshhha!
Dalam sibuk dok organize lucky draw, aku sempat lewat ptg kelmarin la pegi Tesco, skang da 1 pg..
Kak ipaq aku nak beli barang2, arini nk wat ns kerabu..hehehe
Pehtu, dibelanja pizza..yummeh!
Rozeki, rozeki..hehe

Aku pon makin riso, asyik mkn je..
Berat badan pon da bertambah-tambah dgn jayanya..huhu
Bila la nk exercise neh..
Br buleh mkn dgn sesuki ati ye dak..keh keh keh

Yg paling best bila td aku da drive keta manual kembali--
Parents aku tgh tnggu keta inspira smpai, jd tnggal keta iswara burok abahku..hehe
Memula cuak jugela da lama tak bawak, asyik bawak auto je..
Tapi da start bawak, kagum dgn dre sendiri aku masih tak lupe rupenye..
Kak ipaq aku pon kagum..hohohohoho
Br la aku tringat, aku dulu sgtt suke bwk keta manual.. siap smpai drift2 selaloooo..^o^

Jadi, kesimpulannya JOM MAKAN!!!! 
hahahahahahh

Jom join Lucky Draw!!!
Photobucket

8 comments:

Ciao Annin-sama said...

Wah! Siap drift ye teacher? Hebat lah boleh bawak manual! :D

Muhamad Nor @ Mamat @ Putra said...

hoho.. ganaz nye kak durra :p ! aja mamat drift taw ! hehe.. nk amik lesen, tp kete pun tataw drive ag.. ish3..

ultra said...

T________T teruskan makan yer......

E.d.Y said...

sama la..berta makin naik..huhu

L.O.V.E hUnTeR said...

Ciao annin sama:hohoho arigatou ne! Best oo drift,mesti cuba!:p

L.O.V.E hUnTeR said...

Mamat: nk terror drift senang je, belajo bwk kete kt penang.. nescaya mmg suma org x brani nek dgn kiter..hehehe

L.O.V.E hUnTeR said...

Ultra aka Mr Hubby: jemput mkn...hoho

L.O.V.E hUnTeR said...

Edy: huhu ingat pompuan je riso. Nseb bek ada geng. Jom mkn lg!hahaha