Wednesday, December 1, 2010

Award ke-7 drp Diary Kecilku Anamizu----Arigatou ne ^__^ Semua Followers LoveHuntersss anda ditag sbb anda semua ROCK! haha >:D


Arigatou ne Anamizu chan!!!
huhuhu.. Aku tawu en3 aku 2 ari ni pasai award je.. Jgn tensen tp enjoy je..hehehe
Bg aku, org hargai kita, kita kena tunjuk penghargaan yg ikhlas..
Ade lagi 2 tag aku utang ni..huhuhu Sabo yek kengkwn, aku akan jwb, lambat cepat je..huhu
Konon aku teacher, korang suh aku jwb soklan je keje..keh keh keh :p

1-nama ikot ic & makne disebaliknye
Fauziatul Durra bt Ahamad Fauzi (mcm nk korek identiti je ni..huhuhu)
maksud: Kejayaan (fauziah) Permata (durra)

2-tinggal kat mane skrg ni? *permanent address = ikot ic jugak tau
erk~~ kalau ikut ic, mmg tak tinggal menetap da umah parents--skang ikut suami di putrajaya
Alamat---tak ingat..hehehehe Panjang sgt

3-describe ana guna ayat ni “anamizu ni kan…
"anamizu ni kan adorable secomel blognyer, da puji lebey2 ni mehla adiah, $$ pon takpe--hehehe wink wink"

4-tag pada 5 org member blog korang yg rase rockkk abeslah..hihi

Sy telah mengetag semua followers sy spt tajuk di atas--ok, skema..^0^



Photobucket

8 comments:

Ciao Annin-sama said...

Award chomel!!!

Hanis Azla said...

sedapnya nama..

Muhamad Nor @ Mamat @ Putra said...

award again .. hehe.. tp kne jwb soalan yg x bez nie..

L.O.V.E hUnTeR said...

Ciao Annin-sama: Sila2 ambil award ni seswai dgn awk yg rocksss!!! hehehe

L.O.V.E hUnTeR said...

Hanis Azla: tq..:) Sila ambil award ni k..:)

L.O.V.E hUnTeR said...

mamat: tgh amek spm takleh malas2..hehe praktis! praktis! kahkahkah

anamizu said...

sedapnye name!!!
nantikan award & hadiah misteri..
hihi ^^

L.O.V.E hUnTeR said...

anamizu: hehe tq! award? hadiah misteri? utk sy ker?hehehhe