Monday, December 27, 2010

Malaysia vs Indonesia: Aku yg masuk BeritaHarian..hoho

Wah.. wah..
 Pagi td meeting kat sekolah baru, SK Jenderam..
Abeh meeting pkol 12, da janji dgn MR Hubby aku akan kol bila boleh balik..
Mr Hubby punyela risau aku tak kol2, ingatkan pape jd kat aku..
Mr hubby tnggu aku punye lama dlm stengah jam & aku bule plak bersedap-sedapan..haip! I noe wat u're thinking..hehe bersedapan mkn jamuan ler..hoho
Masuk je keta, Mr Hubby tanya, da baca sms dia bg ke?
Aku pon terkulat-kulat buka nset..

"Ha?!!!! Sy masuk newspaper?ohohohoho Sy cantek sgt kot Mr Hubby kan?"
ehehehehe Mr Hubby pon senyum je melayan keseronokan aku..
Dia punya la cari Berita Harian merata, last2 beli kat kedai depan umah..
Aku pon excited nak tgk..
Nak tgk???
Peminat fanatik bola neh..

Jeng
:
:
:
:
:
Jeng..jeng..

Aku rembat kat blog kazen aku, credit to her Kak Mimmie..hehehe aku malaih nak scan..huhu
Link tersebut gak ade wat entri pasai muka aku masuk BH..hehehe

Cuba korang pikir manala nak cari muka aku kan.. Semua dahler lelaki..

Tetiba ade makhluk warna pink kat tgh2 ikut perarakan.. Muka laki I terlindung, dia jelezzz..ahahahahaah

Inilah dia peminat fanatik tersilap kaler baju, nak kaver punya pasal muka sanggup tukar blusher baru..ehehehe
Kakak seven eleven tegur mlm td aku pakai blusher baru, malu lah.. :-")


Aku bangga jadi anak Malaysia!!!  Tak sia2 ilang suara bersorak..hohohoho

p/s: Mr hubby kata aku bawak tuah..
Tiap kali bawak gi  stadium, team yg sokong tak pernah kalah lg..
Sian diorg usaha penat2, aku yg bawak tuah?ahahahaha

Photobucket

13 comments:

The Sharkox said...

agak sakit mata jugak la kalau macam ni punya gambar pun boleh detect diri sendiri..hahah

L.O.V.E hUnTeR said...

the sharkox: ahahahahaha.. aku pon tkejutla ada org buleh cam muka aku..huhuuh aku sndre xjupe smpai laki aku tunjuk..hehehehe

L.O.V.E hUnTeR said...
This comment has been removed by the author.
ARC™ said...

hahahhaha ketara gila pink!

E.d.Y said...

wow..masuk paper tu...huhu

cikmimmie said...

hohoho..ticer fofular...

L.O.V.E hUnTeR said...

ARC: ehehehe.. rs mcm alien warna pink pun ader..huhuhu

L.O.V.E hUnTeR said...

Edy: hohohohoho.. rozeki..hehe

L.O.V.E hUnTeR said...

mimmie: owh yeah! hoho

Hanis Azla said...

wah.. glamer.. glamer.. dlm ribuan penonton, muka awak boleh msk paper mmg kira bertuahlah tu.. he..he..

ultra said...

dah nama laki kamu, mestila dia cam kamu.. apedaaaa

L.O.V.E hUnTeR said...

hanis azla: ehehehehe betoi gak eh..hohoho

L.O.V.E hUnTeR said...

ultra: of cozla! eheksss! :-")