Saturday, December 4, 2010

Award ke-8 dan 9: 2 in 1 awards drp MAMAT! ^__^

Award ke-8

Tq Penulisan Seorang Putera @ Mamat kerana sudi memberi award 2 in 1 ni kpd akak..
Aku godek2 entri dia baru tawu kena tag..huhuhu

1. Apakah yang ada rasa apabila ramai follower
Ramai ker?huhu Aku rs dihargai.. :) Tq ya, aku tak harap korang follow dgn rs terpaksa tp dgn rela.. barula hubungan makin akrab kan..:)

2. Pendapat Tentang Award Diatas
Ada frame lg menonjol neh..heheheh jgn mare rrr..

3.Apakah yg anda akan buat untuk mempunyai ramai Follower ?
hurm, aku tak pernah terpikir pun cara nk bg ramai follower neh.. Mcm aku ckp aku nak diorg follow seikhlas ati.. Bukan terpaksa..

4. Sila upload gambar award follower kamu.
Aku suda lama letak di sidebar aku..:)

Untuk follower award ni aku tag semua followers aku..:)



Award ke-9
Makanan fevret korang ape?
Suka makan nasi berlauk pedas2, ulam-ulaman, kfc, dominos, & memacam lg yg korang tak larat dngo..hohoho

sape yg korang sayang?
My Mr Hubby, My parents & in laws, families, n frensss..

dh dapat award 2 x fham2 ke nk tag org?
perhhhhh, garang tol soklan ke arahan neh..huhuhuhu

Aku tag award lovely blog ni:



Photobucket

1 comment:

Muhamad Nor @ Mamat @ Putra said...

ngahaha~ garang ek kak ? soalan 2 mamat tmbah sendiri :P.. biar org tkot nk curi award 2.. hehe..