Wednesday, December 29, 2010

Am Proud 2 be Malaysiannnnnnn!!!!

Tahniah Malaysia!!!
Walaupon aku sorang terpekik terlolong td di depan tv..huhuhu
Mr Hubby demam panas..
1st time dia tgk bola diam je, sekali sekala dengar bunyi batuk..
Sekali sekala pejam mata menahan sakit..huhuhu
Doakan Mr Hubby cepat sembuh..

Sepanjang aku tgk td, jantung ni xtawuler irama da mcmana..
Macam reggae pon ader..huuhu
Tapi yg bestnye kat presint 15 neh, tiap kali malaysia wat gerakan cantek ke, gol apatah lagi..
Bergemala letupan mercun smpai jantung aku pon mcm nk terkeluar da..hehehehehe
Walaupon team Malaysia di Indon nu, tp peminat setia tetap mantopppsssss di cni..

Kita di Malaysia tawu fahmi leer MVP..
Mainan tettttt, kalo dpt semua kat Malaysia, mau merusuh le warga Indon..
Sebelum game ugut nk merusuh sgt, merusuh ler negara korang gak yg tanggung rugi, ade aku kesah? huh
Emo sebentar, ni suma sbb terbaca laman FB Malaysia yg kena maki rapat dgn warga Indon..
Tp kita kena cool, tak guna layan org bodoh..

Time ni ler nk berbangga..hehehe
Am Proud 2 be Malaysian!!!!

Photobucket

2 comments:

Muhamad Nor @ Mamat @ Putra said...

mamat x tgok bola pun.. huhu.. x minat..

L.O.V.E hUnTeR said...

mamat: akak mmg suke bersukan & tgk sukan..hehe Bola kalo team negara mmg kobar2 semangat!