Saturday, September 25, 2010

Semperit-----^_^

Semperit hasil tgn mak mertua & menantu..:)
Semperit ni batch last, aku teralit tgk tv, terover burn lak~~huhu

Eh, eh.. Orang da beraya sakan, aku br terhegeh nk wat kueh..huhu
Ni second round punya kueh..
Raya aritu da abes, ilekk da..
Entry raya aku pon dok tertunggak lagik, ntah bila nk hupdate.. Kang terlepas 1 episod idup lagi..aiyayayaya

Berbalik kpd semperit neh, arini aku gi umah mertua wat..
Sebab lusa ada jamuan raya kat sekolah & semua kueh da abes..huhu
Ingat nak wat ketupat palas tapi mcm malas lak..
Nseb bek kess e-gtukar aku da selesai jd mood aku sgt baik nk wat kueh..hihihihi

8 comments:

Hanis Azla said...

telan liur tgk samperit di pagi hari... kat rmh xde plk stok kuih tue..he..he.. nampak sedap sgt..

L.O.V.E hUnTeR said...

hehe Tq! Ni semperit segera jugala sbb tepung da disukat siap(mak mertua punya anak buah wat), cuma campur butter, telur kuning n sedikit esen vanilla..Tp time bentukkan bunga yg susah..huhu Ni br berjaya wat..hehe

Uih, rugi takde semperit time raya, terbaikkk!!hehe

E.d.Y said...

ooo..ni pun namanya semperit ek??ingatkan yang bentuk triangle je namanya semperit

sumpit said...

sedapnyer. tahun ni mak aku tak buat pun semperit....

salam kenalan semua
JEMPUT BACA DI BLOG SAYA
domain percuma
Kisah hari jumaat
Gambar menarik
Setem untuk Menyumpit

L.O.V.E hUnTeR said...

Edy: Bentuk triangle sy tak biesa tgk lg, semperit gak dikenali sbg kueh dahlia.. fav neh dr kecik..=)

L.O.V.E hUnTeR said...

sumpit: erk, jgn sumpit kuih sy plak..hehehe salam pkenalan jua..

Bazilah said...

kalau raye semperit habis dulu tak smepat bagi tetamu makan! huhu

L.O.V.E hUnTeR said...

Bazilah: so true sbb selalu msk peyot tuan umah dulu, last2 tnggai serbuk utk tetamu...hahahaha