Wednesday, October 20, 2010

Minggu Crack d Headdd~~~

Kepala aku masih normal~~
huuuuuuuu
Mggu ni examination week..
Besok baru paper aku~~
Aku rasa mlm ni bebudak aku yg crack d headd mentelaah (dlm mimpi aku~~huhu)
Kenapela paper BI mesti paper last??
oh, nasebku yg malang~~ (@__@)
markah nk kena submit cepat2~~
wuwuwu due date 30/10/10
soklan objektif aku tarak kesah, tapi bila paper writing...
Memang crack my head lor...wuwuwuwu
106 papers darabkan dua.. /\(_--_)/\

Mama aku pon komplen minggu ni tiap2 ari aku blek umah pkol 6 ptg..
Pegi sekolah pas subuh..huhu
nk minta tolong beli ayam pon susah---erk
Mama kempunan makan ayam panggang beso lagi drp tesco, kat manatah tp murah yg promosinya smpai besok~~
huhu
sorry mama, memang tak sempat nk rebut promosi skang neh..
Ptg td da survey kfc utk jamuan akhir thn kelas aku~~

2 minggu lepas...

T: Korang nk mkn ape?
Murid-murid: bla..bla.. kfc.. bla..bla, pizza, bihun sup, nasi ayam, satay ayam, kek takmau, bihun goreng takmau, mee TAKMAU, laksam tak makan..bla bla bla
T: (cerdik kan aku tnya semua org~~) OK!!! Teacher cari kfc, satay ayam, nasi lemak ayam/daging, drinks~~MUKTAMAD

hohoho.. kuasa veto mmg besttt
Kalo tnya bebudak, semua pon ayam.. mcm takda binatang lain boleh dimakan~~
ikan ke, burung ke.. ayam..ayam..ayam..
Jadi, dptla menu ayam~~kui kui kui

Esok, nak pegi cari mekap set & costume utk hari anugerah cemerlang~~
Mnggu depan sambung latih bebudak action song & jazz chant~~
SBOA kena siapkan mnggu depan juge--
Dan senarai yg mcm tak surut2 pun--
nenonenoneoneo

senyum seindah suria~~zaman belajar dulu mata bengkak berjaga buat esemen pon rilek aje..hehehehe
cool ajer suda ^__^

6 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Senyum seindah suria... senyum seindah matahari.... oooppppssss

ultra said...

saya jugak mahu ayam kfc cekgu! XD

E.d.Y said...

amboi..sibuknyaa

L.O.V.E hUnTeR said...

afzainizam: salam perkenalan..=)

L.O.V.E hUnTeR said...

Mr Hubby: bukan takat kfc, platipus yg da pupus pon sanggup ku hidangkan..wahahahaha

L.O.V.E hUnTeR said...

edy: bz..bz..bz.. standard r tu...huhu