Thursday, October 7, 2010

Tag---- suda basi

Tak silap tag ni da lama dlm 22 @ 23 Sept aritu..hehe sbb tu aku ckp da basi..
Arini br ade kerajinan & rs bersalah lak tak jwb bila org usaha nk bg--kui kui kui
Tag ni oleh adik
 Ida Bubu !

Thanks ye dik...

Apa yang sedang bermain di fikiran you all sekarang?
Idung kanan tersumbat.. Mcamna nk bg tak tersumbat...T_T

Apakah nama samaran you all? 
LoveHunter

Sekolah ?
Skang ke? Biarla rahsie...;p

Berikan 3 orang you all sayang ?
Mr Hubby
Family
Frensss

Panggilan untuk si dia?
Babang

Hadiah yang u all impikan daripada seorang yang istimewa ?
Berikan sy bimbingan ke arah jalan yg diredhai Allah---

Blog mana u all suka visit ?
Bnyak gak

Tag kan kepada 10 blogger yang you all nak.
huhuhuhu ok, tgk tahap kerajinan..=p

6 comments:

mizz sue said...

SELAMAT BERKENALAN..SUKA LA BLOG NI BERTEMAKAN SEKOLAH...HIHI..SU BUKAN CIKGU..HHHEE

L.O.V.E hUnTeR said...

Salam Perkenalan..:) Terima kasih..hehe Tanda cinta sy kpd profesion skarang ni..hehe Sy tgh cari link sue gak ni tp takde.. Nnt tinggalkan link ye..

Fantastic Ajane said...

ooo cikgu jugak ye..:) sama la kita..:)

L.O.V.E hUnTeR said...

Fantastic Ajane:
Yup! salam perkenalan juge..^_^

BUNGA said...

salam..
mintak maaf.. baru harini baru sempat buat tag ni..
ini linknya:

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/11/41-kekasih-lama.html


selamat malam :) :)

L.O.V.E hUnTeR said...

takpe, sy tak ingat sy tag sapa utk yg ini tp sy ingat sy tag awk utk beautiful blogger juge..:)

Ini link yg betulnye:
http://permatakudurra.blogspot.com/2010/10/award-ke-2.html