Thursday, October 14, 2010

Allah Maha Mendengar~~

Da beberapa ari tak update kecuali semalam entri mengamuk yg telah aku delete lepas marah ilang~~kui kui kui
Bukan ape, aku kurang sihat tolak tambah da sebulan batuk & 2 minggu selsema, serta susah ati memikirkan keadaan bonda mertuaku..
Hal sekolah jgn ceritala, serabut, ribut!
Tetiba datangla sorang culprit, ada hubungan kekeluargaan lak tu yg spoilkan mood aku..
Hurm, ape lagi dpt ubatla..hohoho

Alhamdulillah, 2 ari ni ulang alik ospital, bonda mertuaku da discharge maghrib td..
Pembedahan pun da selamat pg td..
Sian bonda mertuaku tak selesa dok kat ospital..
Ingat lg mak bergurau td bila aku tnya rasa pedih lg ke, mak jwb "Pedih, tapi takpe balik rumah terus sihat"..hehe
Tadi gi melawat sekali dgn abah mama aku..
Ikutkan ati nak je terus ke umah mertua..
Tapi aku kena antar parents blek umah sbb da lewat maghrib..
Penglihatan aku waktu malam lak kurang kualiti sket, bahaya gak utk aku drive malam..
Jadi aku decide sok pg gerak gi umah mertua n tido sana..
Sampai Mr Hubby pulang..
Yeay!

Mr Hubby, doamu dimakbul Allah..
Terharu dengar apa yg Mr Hubby wat untuk bondanya dr jauh..
Kasih seorang anak & ibu akan tetap berkekalan selamanya..
Sayang Mr hubby, sayangg mak..
Alhamdulillah..^__^

6 comments:

eqbalzack said...

banyakkan bersabar k...

L.O.V.E hUnTeR said...

insyaAllah abg eq, thanks abg eq, rs sebak lak..huhu

Bayu Kenangan said...

Sesungguhnya Allah bersama-sama dengan kita

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam pada mak abah n juga keluarga mertua
semoga berada dalam keadaan yang sihat hendaknya...

amin..


p/s.. la nak ajak memakan nieh.. hehehehehehe

L.O.V.E hUnTeR said...

Bayu Kenangan: :)

L.O.V.E hUnTeR said...

kak mimie: InsyaAllah

p/s: bulan sebelas @ dua belas..heheh