Wednesday, April 20, 2011

Manusia...perah SANTAN

kah kah kah..
Nak tergelak pon ader..
Selama ni aku anggap budak ni baik orgnye..
Aku xpernah kacau idup dia..
Tetiba beliau nak terasa dgn apa aku tulih?
Aku xsebut nama sesapa dan dia terasa?
hahahah
Tuhankah kamu?
Helllooooo! may I ring d bell..
Tuela suh belajou BI dulu xmau..
Kan da xpaham apa aku tulih..
Utk pengetahuan semua, kalo aku kenal aku sebut je nama..
Ini aku sebut "a blog" may I remind you..
Maksudnya sapa tuan belog pun aku tak kenal..
Aku suka blogwalking..
Tapi bagus gak salah paham ni, I know who u really are...
Pikir2 balik dia terasa dgn penulisan aku mestilah sebab dia buat apa yg aku tulih tu.. who knows
Sekurang-kurangnya aku xhipokrit mcm budak ni..
Depan tunjuk baik, belakang berbaldi mengutuk sbb dri sndri salah phm..:p
Lu pikirlah sendiri!
Photobucket

3 comments:

donmontelcarlo said...
This comment has been removed by the author.
ultra said...

huhuhuhu, mcm2la manusia.. sapa dia tu? dia terasa la sbb KONPEM dia yg wat lagu tu.. haiya.. sabar k syg

L.O.V.E hUnTeR said...

Ini manusia tarak guna ooo. Bukan nk tnya, pakai assume sndre.. kalo ayg, ayg sepak je.. baik jgn kenai, sbb dia ni mcm pemutus silaturrahim je..