Tuesday, February 22, 2011

"GiveAway EdY : KATA KAU!"




Okeh, aku nk cuba nasib utk giveaway edy yg ke-3 ni.. Sebelum2 ni memang ada join gak GA edy ni ada yg bernasib baik, ada yg tak.. Seronok gak join! hehehe

Syarat-Syarat :
1. Jadi FOLLOWER blog ini.
~~suda!!!

2. Buat entry dengan tajuk "GiveAway EdY : KATA KAU!".
Pastikan pada entry tersebut mempunyai BANNER GiveAway dan LINK ke blog entry GiveAway ini.
~~suda!!

3. Pilih 1 GAMBAR dari mana2 entry dalam BLOG INI dan letakkan pada entry penyertaan anda. 
Pastikan gambar yang "DICURI" tersebut mempunyai border seperti ini :


4. Letak CAPTION/KATA-KATA paling UNIK/KREATIF/LUCU untuk gambar yang dipilih.
Caption/Kata-kata mesti tidak melebihi 10 PATAH PERKATAAN.
 
~~okeh, pic yang aku pilih yang ni.. Aku sgt suka thn lepas time tgk pic ni and aku da minta izin Edy nak guna dalam kelas aku..hehe dan captionnya di bawah pic.......jeng jeng jeng
~~ "Emmmmm.. Nikmatnya... Tak caya cubaler!"~~

5. TAG sekurang-kurangnya 1 orang blogger dan pastikan mereka tahu.
aku tag cikmimmie
~~ suda siap maklummm!!!

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.
~~Baik!!!!!

Tarikh Tutup : 12.00 Tengahhari pada 28/2/2011
Photobucket

10 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

L.O.V.E hUnTeR said...

welkam and TQ!!

Umiey said...

good luck

L.O.V.E hUnTeR said...

umiey: tQ! u too!

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

good job good luk

L.O.V.E hUnTeR said...

afzainizam.. salam perkenalan..:) tq!

shah-kayrul said...

tahniah kepada pemenang GA edy "kata kau"...dtg follow

:: Zanna :: said...

tahiah!!!

view dari blog Edy

Terkini : Tempoh saman dilanjutkan

L.O.V.E hUnTeR said...

shah-kayrul: TQ!!:)

L.O.V.E hUnTeR said...

zanna: TQ!!:)