Thursday, October 1, 2009

2 in 1..

Alhamdulillah, da dua ari ganti posa.. Balance 6 ari lagik... T^T..wuwu Aku ske ganti awai2x neh sbb dok ghajin lagik.. Kalu tnggu alamatnya jadik last min lak... Bek ganti skang, bleh buka posa awai..^0^..hoho


Kelmarin, idokler teman pose sbbnye kat sekolah ade jamuan raye.. Meriah, sungguhler meriahnyer... Setiap murid bawak kuih-muih, ketupatla(sorg cigu kidnap nek opis..hurmm), kerepek la... jumlah 400++ budak2x, bayangler betapa bnyaknye mknan... Aku memula ingat, tu jela mknan, skali bebudak ni pon dpt bihun lagik...Sampai aku xsentuhla mknan bebudak bwak, jd xlalu lak bnyak sgt (eleh, alasan..kui3x sedangkn pg tu bantai mkn koteow breakfast, then time budak mkn, aku join cigu len mkn bihun grg lak..hehe)  Cigu-cigu pulak ade jamuan raya pkol 11pg...hohohooh rezki2x.. Dlm kenyang2 tuh, org sua, aku telan je..^o^


Mmg mknan tempah kat kawasan kampung sedap2 belaka... Sbl posa pon ada jamuan, pon sodapppp sodapppp gitu.. I loike! ngeeee.. Tuela aku jarang pi kantin, aku ni bab mkn mmg xhengat punya.. Mcm da jadik hobi lak mkn ni..hehehe Cigu2 sekolah aku pon pelik aku jarang p kantin, ni ler sbbnya... Elak pembesaran tlebey had muatan..=p


Udah selesai mkn, aku pon sian tgk cigu2 senior dok bsh pinggan, aku pon tolong2 basuh tanda penghargaan kpd mereka yg sponsor... Kak Ti dok riso tgk aku basuh bnyak sgt...huhuhu terharu lak aku.. Tp aku ske menda2 gitu, da biesa dr kt mktab gi.. Pastu, aku tolong Kak Bayah bungkus mknan2 yg lbey smpai Kak Ani puji aku terror gler bungkus pakai getah...huahahaha Watler x, dulu dok tolong ustazah n pakcik ilyas kat mktab bungkus2 mknan, tu terterror lak..kui3x


Lepas tu da setel lap2x meja suma, aku lepak dgn cigu2x yg bersidai penuh kt meja aku smbil mengunyah kuih-muih, kopok2x..best2x


2 comments:

toren-toren said...

cikgu durra mmg suka makan bihunnnnnnnnnnnn..hehehe

Permataku Durra said...

hahahahaha... btol3x, kenyang mcmana pon ade bihun aku leleh liur..wuwu