Monday, January 24, 2011

The World doesn't Revolve Around U~~ ;-p

Fuhhhhhh.. Berdebar lak nk start semula..
Start berblogging after mayb for some times..


D last entry, xsangke ramai gak prihatin dgn konflik diri aku ni..huhu


Kenapa tetiba arini jari-jemari nak menaip semula?
Fedup melayan perasaan sendri & perasaan org lain..
Fedup mngadap kawan yg bongkak..
Fedup menghadapi kepura-puraan masyarakat sekeliling..






To have a grip of something we need as many supports as we can..
Tapi mengecewakan bila org yg kita percaya, is selfish: too obsessed with own happiness..


Yeah, u don't understand..
Sape suh kwn dgn teacher, 24hours kena bebel dengar nasihat..;-p
For someone yg putus asa dgn rezeki Allah, disebabkan ape yg ko nak dlm hidup tak dapat,
 u juz don't understand!




 Who cares??



 Now, am looking ahead..
With the help from my Mr Hubby..
I feel relieved!


I always dream..
Mimpikan hidup yg sempurna yang tak mungkin dapat..of coz..



Tapi aku takkan putus asa sama ada dr segi kerjaya & personal life..
I love what I have now, am grateful, never ask for more..



Yang terakhir aku sayangkan blog aku..




I'll start new..:-)





Photobucket


6 comments:

hamzah ian said...

gmbr sini cantik2 owh..

cikmimmie said...

wat happen ticer?bile nk makan2 nie...?hehe

E.d.Y said...

apa berlaku?

L.O.V.E hUnTeR said...

hamzah ian: itu je ko nk komeng? hahahha

L.O.V.E hUnTeR said...

cikmimmie: anytime.. roger2 la..

L.O.V.E hUnTeR said...

edy: a lot of things had happened.. xcukup blog nk cita..hahahahaha